Talvisota: Icy Hell pelin yhteisön keskustelupalsta (game forum)
24 June, 2017, 22:38:25 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Asetuksiin lisättiin mahdollisuus vaihtaa kieli suomeksi
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1] 2
  Print  
Author Topic: talvisota exe  (Read 9479 times)
mauser
Newbie
*
Posts: 12


« on: 21 October, 2008, 11:13:51 »

peli ei ota toimiakseen  aina  havaitsee virheen exe tiedostossa ja kovasti pahoittelee ja poistuu ohjelmasta..... mikä neuvoks? ja miks näyttää pelin 2 näytölle? näyttö on tv ... alkuvalikosta ku siirtyy eteen päin ni tökkää  kone täyttää reippaasti vaatimukset.. mitäs tehdään en ole kokenut vastavaa muitten pelien osalta  ...  kone amd athlon xp 2500+    käyttis wintoosa xp,, RADEON 9800 PRO.muistoja 1024.. 3 kertaa asentanu ja poistanu eipä auta...?
« Last Edit: 21 October, 2008, 12:58:32 by mauser » Logged
Talvisota: Icy Hell pelin yhteisön keskustelupalsta (game forum)
« on: 21 October, 2008, 11:13:51 »

 Logged
LyeDecker
Jr. Member
**
Posts: 87



« Reply #1 on: 21 October, 2008, 13:31:03 »

Johtuiskohan se tosta NVIDIA nView Desktop Manager- ohjelmasta (tai jostain vastaavasta, jos ei NVIDIAA), lue toi http://forum.talvisota.net/index.php/topic,7.0.html siinä on eri ongelma, mutta tuli tosta kahdesta näytöstä mieleen..
Kokeile myös irroittaa se toinen näyttö koneesta, että toimiiko sitten peli.
« Last Edit: 09 December, 2009, 16:50:53 by LyeDecker » Logged
mauser
Newbie
*
Posts: 12


« Reply #2 on: 21 October, 2008, 15:10:08 »

jep  2 näyttö pois asetuksista ni alko pelittää   ... kiitos ja kumarrus
Logged
mauser
Newbie
*
Posts: 12


« Reply #3 on: 22 October, 2008, 11:33:57 »

jep  2 näyttö pois asetuksista ni alko pelittää   ... kiitos ja kumarrus


joo ilo oli liian aikaista eilen pelasi 2 kenttää tänään olen 2 tuntia tapellut että saisi pelin toimimaan turhaan....   Sad  pitääköhän taas asentaa ja poistaa kolmesti ja tehdä mitä ihmeelisempiä temppuja ... peli jurahtaa ... vaihenäytön jälkeen ku koskee hiireen siihen loppuu leikki...   ei jaksa taitaa mennä huutonettiin myyntiin tämä peli  ... kokeilin 10 muuta peliä toimii moitteetta...
Logged
LyeDecker
Jr. Member
**
Posts: 87



« Reply #4 on: 22 October, 2008, 12:00:42 »

Jaa-a, mikä muuttui eilisestä? Menivätkö näyttöasetukset koneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen takaisin?
Onko palomuuri/virustorjunta päällä? Joskus ne saattaa kaataa pelin.
Muita turhia ohjelmia päällä taustalla? Mulla ainakin punkbuster kaataa joitain pelejä.
Onko sun kone kannettava, jos on niin miten on näytönohjainten laita?
Entä direct-x versio? Ja äänikortin ajurit?
« Last Edit: 09 December, 2009, 16:51:55 by LyeDecker » Logged
mauser
Newbie
*
Posts: 12


« Reply #5 on: 22 October, 2008, 12:07:08 »

oon tehny kaikki eiliset temput lukuunottamatta  uudelleen asennuksia... virustorjunta ja palomuuri on eiliseen tapaan päällä.. pöytäkone
Logged
LyeDecker
Jr. Member
**
Posts: 87



« Reply #6 on: 22 October, 2008, 12:39:57 »

1)Meneekö peli jumiin, vai kaatuuko se työpöydälle?
2)Ja tekeekö sen aina samassa kohtaa?
3)Onko näytönohjaimet päivitetty?
4)Onko äänikortin ajurit päivitetty?
5)Onko käyttöjärjestelmä päivitetty?
6)Onko viruksia?
7)Teitkö mitään muutoksia eilisen jälkeen?
8)Asensitko ohjelmia?
9)Poistitko ohjelmia?
10)Tuleeko joku error-viesti?

Nää PC:thän on tosi yksinkertaisia laitteita.. Roll Eyes
« Last Edit: 09 December, 2009, 16:53:19 by LyeDecker » Logged
mixer
Mikko Vedru
Administrator
Full Member
*****
Posts: 116



WWW
« Reply #7 on: 22 October, 2008, 12:46:55 »

Kokeile vaihtaa pelin asetuksista hiiren kursorin tyypin.
Logged

 peli:n tuottaja
mauser
Newbie
*
Posts: 12


« Reply #8 on: 22 October, 2008, 12:49:11 »

1 menee jumiin ei vastaa ... ja kaatuu
2erikohdassa välillä introssa välillä ja yleensä vaihenäytön jälkeen
5 käyttis on päivitetty
6 ei norttonin mukaan
7 en
8en
9 en
Logged
LyeDecker
Jr. Member
**
Posts: 87



« Reply #9 on: 22 October, 2008, 12:53:53 »

Kokeile vaihtaa pelin asetuksista hiiren kursorin tyypin.

Joo, mulla tosiaan alkuperäisessä Blitzkriegissä toi kursori aiheutti pelin jumiutumista.
Tosin pelasin silloin kannettavalla. Mutta kannattaa kokeilla.
Sitten kannataa netistä etsiä vastauksia muiden vastaaviin ongelmiin, vanhoilla Blitzkriegeillä
Esim. tossa on joitain juttuja: http://www.cdv-forum.de/cdvboard/english/archive/index.php?f-40-p-3.html
« Last Edit: 09 December, 2009, 16:53:58 by LyeDecker » Logged
mauser
Newbie
*
Posts: 12


« Reply #10 on: 22 October, 2008, 13:00:45 »

astuksia antaa laittaa mutta kun poistuu asetuksista kaatuu samantien ... asetukset kyllä jäävät ei auttanu kursori- talvisota exe on havainnut virheen ... jne
« Last Edit: 22 October, 2008, 13:06:04 by mauser » Logged
mixer
Mikko Vedru
Administrator
Full Member
*****
Posts: 116



WWW
« Reply #11 on: 22 October, 2008, 13:11:14 »

Minkälaisen virheen se sitten näyttää?

Yritä käynnistää kone uudelleen, sulkea kaikki mahdolliset ylimääräiset ohjelmat (mukaan lukien virustutkan!) ja kokeile peliä.

P.S. Oletko päässyt pelissä pitkällekin?
Logged

 peli:n tuottaja
mauser
Newbie
*
Posts: 12


« Reply #12 on: 22 October, 2008, 13:17:56 »

silta lähti 2 kentässä ja useita torjuntavoittoja mutta ilmeisimmin liian suurin tappioin... Smiley
Logged
LyeDecker
Jr. Member
**
Posts: 87



« Reply #13 on: 22 October, 2008, 13:22:19 »

PC-elämä on tällasta, jokaisella on erilainen kokoonpano ja mitään peliä ei voi
tehdä niin, että ne 100% varmuudella toimisi kaikilla.
Tosin vähän ihmetyttää se, että se eilen alkoi toimia, kun poistit toisen näytön ja
sitten tänään ei toimi ollenkaan. Kun eilen pelasit pari tehtävää, kaikki toimi hyvin?

Nopeasti kun olen silmäillyt läpi noita Blitzkrieg- ongelmia netissä,
on päällimmäisenä jäänyt mieleen ATI:hin liittyvät ongelmat.
Sekä se, ettei ratkaisuja ole juuri löytynyt.  :'(
« Last Edit: 09 December, 2009, 16:55:33 by LyeDecker » Logged
mauser
Newbie
*
Posts: 12


« Reply #14 on: 22 October, 2008, 14:20:37 »

jep toimi sitten ku toimi... nyt oli muuri purettuna ja norttoni alhaalla ja asensin vielä kerran pelin samat ongelmat jatkuu Sad ja tämäkokoonpano on toiminu 4 vuotta ..  nyt on päivitetty näytönohjain,ati,bios, ja kaikki mahdollinen eikä ruleta ...pitää hommata uusi mylly ei  jaksa vääntää (sen verran talvisotahenkeä että periks ei anneta  Grin)  ...   onko vistan kanssa esiintynyt minkäänlaisia ongelmia?  tiedän että on aiheesta sivu..
« Last Edit: 23 October, 2008, 07:54:59 by mauser » Logged
Talvisota: Icy Hell pelin yhteisön keskustelupalsta (game forum)
   

 Logged
Pages: [1] 2
  Print  
 
Jump to:  


Related Topics
Subject Started by Replies Views Last post
Welcome to the official forum of Talvisota: Icy Hell game!
Talvisota: Icy Hell game forum (English)
mixer 0 3638 Last post 06 October, 2008, 00:00:04
by mixer
Question regarding the developer of Talvisota
Talvisota: Icy Hell game forum (English)
Joseph_Porta 2 4291 Last post 14 October, 2008, 23:10:41
by Joseph_Porta
Talvisota-aiheiset pelit
Muut pelit
mixer 3 9258 Last post 02 May, 2010, 22:23:35
by Joomies
Running Talvisota in "Windowed" Mode
Talvisota: Icy Hell game forum (English)
bkportal 0 4107 Last post 26 October, 2008, 08:55:05
by bkportal
Kuka on nähny Talvisota-elokuvan?
Historia
Captain Finland 4 7397 Last post 24 April, 2010, 14:22:21
by lauri törni
Toimiiko Talvisota, näillä tehoilla?
Yleinen pelikeskustelu
Hyr 1 2531 Last post 25 December, 2008, 23:09:26
by Von Kurmu
evasion-number
evasion-number
evasion-number
evasion-number