Talvisota: Icy Hell pelin yhteisön keskustelupalsta (game forum)
24 February, 2018, 04:03:25 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Tervetuloa keskustelupalstalle!
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Onko pelistä tulossa demoversiota, esittelyvideota tms?  (Read 13111 times)
Nabixy
Newbie
*
Posts: 2


« on: 08 October, 2008, 20:46:40 »

Moro,

Peli alkoi hiukkasen jo nostattamaan kiinnostusta, mutta en viitsisi millään sortua ostamaan sikaa säkissä. Tähän mennessä olen pelistä nähnyt parisen kuvaa ja joitain nettiartikkeleita, mutta varsinaista liikkuvaa mediaa tahi ylipäätänsä yleispätevää arvostelua ei ole tullut nähtyä. Suht. yleisistä medioista, kuten Youtube, google video jne., en löytänyt ainakaan suomenkielisellä nimellä mitään matskua, että missä mainospuheet ja se yleistäkin yleisempi hype-markkinointi oikein on Huh

Onkohan mitään pelitraileriin viittaavaa tulossa milloinkaan lähiaikoina, vai saanko odottaa pelin onkimista alelaarista ensi vuonna? Smiley
« Last Edit: 03 March, 2010, 23:19:10 by mixer » Logged
Talvisota: Icy Hell pelin yhteisön keskustelupalsta (game forum)
« on: 08 October, 2008, 20:46:40 »

 Logged
mixer
Mikko Vedru
Administrator
Full Member
*****
Posts: 116WWW
« Reply #1 on: 10 October, 2008, 15:04:56 »

Hyviä kysymyksiä, kiitos! Sori kun kestää - kauheasti kiirettä, ja sinun kysymyksiisi vastaaminen vei hieman aikaa. Smiley

Demoa ei valitettavasti ole tulossa. Tärkein syy ollen, että me emme pysty tekemään kunnon demoa. Demon tekeminen olisi meidän osalta koostunut siitä, että poistaisimme ne muutamat kartat, joita ei demoon haluttaisi, jättäen kaikki muut resurssit (musiikit, graafiset objektit, tekstuurit, äänet) paikalleen. Tämä tarkoittaisi kahta asiaa:
1. demo olisi kooltaan samanlainen kuin itse peli (eli n. gigan luokkaa). Meidän serveri ei ole tarkoitettu näin suuren tiedoston jakamiseen (100 ihmistä = 100 gigaa), eikä välttämättä edes löytyisi kovin paljon ihmisiä, jotka olisivat halunneet imuroida näin suurta demoa. Mutta onhan niitä tiedostojenjakopalveluita (jopa ilmaisia), eivätkä suomalaiset yleensä maksa omasta kaistankäytöstään, joten tämä ei ole ongelma jota ei olisi voinut ratkaista. Ellei...
2. koska demo olisi vain löysästi riisuttu versio täydestä pelistä, demoa olisi voinut muuttaa täydeksi peliksi pientä patchia käyttämällä. Tämä ei ymmärrettävästi oikein sovi meille. Sad

Ainoan "realistisen" vaihtoehdon, jonka voin sinulle tarjota, on kokeilla tosi vanhaa demoa:
Quote
Demonstration Version Details

Three Soviet maps: Summa - Hottinen: The Road to Vyborg,
Taipaleen-Joki: Bloody River, Ambush.
Three Finnish maps: Behind the Enemy Lines, Flying Squads,
Summa - Lahde: February Assault.
Two multiplayer maps.
NOTE: demonstration version features new units but does not feature any new sounds or music or the new interface.

Mutta on muistettava että tämä demo julkaistiin kolme ja puoli (3,5) vuotta sitten ja sitä ei voi suoraan vertailla nykyiseen versioon! Tuo demo myös vaatii alkuperäisen Blitzkriegin. Eli hieman itse pelattavuutta voit katsoa, mutta siinäpä se. Sad

Mitä taas liikkuvaan kuvaan liittyy, niin en oikein näe siinä järkeä. Me käytetään Blitzkrieg pelin runkoa, joten vaikka pistimmekin sen äärirajoille, niin ei vallankumouksellisesta grafiikasta voi oikein puhua. Grafiikka on nättiä ja mikä tärkeintä myös toimivaa, mutta grafiikassa itsessään ole mitään ihmeellistä. Voit katsoa Blitzkrieg pelin videoita ja kuvitella että näet kaiken (+ uudet jutut kuten hiihtojoukot, liekinheitintankit, raskas rannikko- ja rautatietykistö, jne) vähän parempana.

Kukaan ei ole väittänytkään että grafiikka olisi pelin vahvimpia puolia ja että sitä voisi realistisesti vertailla uusimpien AAA-pelien kanssa. Talvisota: Icy Hell pelin vahvuus on historiallisessa tarkkuudessa ja pelattavuudessa. Ensimmäistä yritetään näyttää pelin kotisivulla, haastatteluissa ja foorumilla. Viimeistä ei valitettavasti oikein pysty näyttämään videolta - ainakaan siinä muodossa, joka olisi vähintään ok-tasoa (näyttäisi tunnelman jne). Pelin pelattavuus ja historiallinen tarkkuus ovat kietoutuneet toisiinsa eikä niitä voi oikeastaan edes tarkastella erikseen.  Ainoana vaihtoehtona näen videon tekemisen, joka näyttäisi yhden mission kokonaisuudessaan. Mutta tämä olisi aika tylsää (katsominen, ei pelaaminen) ja video olisi varmaan yli 20 min. En ole varma että se on juuri se, mitä sinä ja muut haluaisivat nähdä... Kerro toki jos olen väärässä!

Mutta se on vain minun mielipiteeni, joka saattaa muuttua, jos kerrot omasi. Miten paljon sinä haluat trailerin? Mitä haluaisin siinä näkyvän? Kelpaako jos näytetään suhteellisen lyhyitä pätkiä niistä jutuista, jotka sinua kiinnostavat? Mitkä ovat ne jutut?

Kaikki muutkin ovat tietenkin tervetulleita keskustelemaan asiasta!


Talvisota: Icy Hell ei ole "tyypillinen hittipeli" (= hypetetään kunnolla 6 kuukautta ennen julkaisua, julkaistaan, myydään hitosti ensimmäisinä päivinä/viikkoina, parin kuukauden päästä alennetaan hinta ja heitetään alelaariin, neljän kuukauden kuluttua peliä ei löydy enää mistään). Talvisota-peli ei ole tälläinen julkaisu. Smiley Se ei pelaa "kummalla on paremmat grafiikat" kilpailua muiden kanssa, vaan yrittää näyttää parhaita puoliaan, jotka ovat aivan muut kuin muilla peleillä. Siis onko "historiallisesti tarkka talvisodasta kertova opetuksellisen ja tavallisen pelin risteytys, jota on tehty venäläis-suomalais-virolaisena yhteistyönä" muka kovin usein aiemmin nähty? Smiley

Talvisota: Icy Hell on pitkäkestoinen projekti. Ja vaikka me ollaankin ensimmäisellä viikolla päässeet esim. Anttilan top-10 listaan, toiseksi parhaana tulokkaana (Fifa 09 jälkeen), mihin olemme tosi tyytyväisiä, niin tästä se kaikki vasta alkaa!

Meillä oli vähän ongelmia pelin kanssa, joten emme valitettavasti pystyneet järjestämään asioita niin, että peliarvostelut olisivat tulleet samaan aikaan pelin kanssa.  Embarrassed Joten arvosteluja joutuu vähän odottamaan. Toisaalta, noita pelijuttuja (ja haastatteluja) on tulossa tosi paljon enemmän. Ja näkemykseni mukaan niistä tulee tosi laadukkaita!

Mehän ollaan tehty yhteistyötä vaikka minkälaisen tahon kanssa. Historialliset lehdet, sotilaslehdet, paikallislehdet, maan laajuiset lehdet, Internet-mediat, pelilehdet... En tietenkään voi luvata että kaikissa niissä tulisi jonkinlainen juttu/haastattelu/arvostelu, mutta sen voin sanoa, että tällä hetkellä kaikki näyttää tosi hyvältä! Kaikki ovat erittäin kiinnostuneita ja aika hyvä osa (esim. Hesarin Nyt-liite) heistä aikoo katsoa peliä vähän erilaisesta näkökulmasta esim. historiallisesta - antaa peliä pelattavaksi jollekin sotahistoriasta kiinnostuneelle tutkijalle/sotilaalle/expertille/ihmiselle ja katsoa mitä hän pelistä sanoo.

Joten jos et ole varma haluatko ostaa peliä ja mietit ostavasi alelaarista, niin pelin joutuminen alelaariin kestää sen verran aikaa (eli ei lähiaikoina Wink ), että nämä arvostelut ja lisätiedot julkaistaan ja sinä saat aivan tarpeeksi tietoa päätöksen tekemistä varten. Sikaa ei tietenkään tarvitse ostaa! Valitettavaa, että emme pysty tekemään demoasialle mitään... Sad

Toivottavasti vastasin kysymyksiisi!

Mutta, kuten sanoin, olemme valmiit kuulemaan sinun ja muiden ehdotukset videoon/traileriin/muihin juttuihin liittyen! Vai mietitkö jonkinlaista aihetta, josta voisimme vaikka kirjoittaa artikkelin, joka auttaisi sinua päätöksen tekemisessä?
« Last Edit: 03 March, 2010, 23:18:53 by mixer » Logged

 peli:n tuottaja
mixer
Mikko Vedru
Administrator
Full Member
*****
Posts: 116WWW
« Reply #2 on: 19 October, 2008, 13:20:38 »

Löydettiin tässä youtubessa hyvän videon pelin opetusmissiosta (tutoriaalista).
http://www.youtube.com/watch?v=aVqm4M9BvfE

Kiitos kuulunee tämän keskustelupalstan Warma-nimiselle jäsenelle! Cheesy
« Last Edit: 03 March, 2010, 23:18:48 by mixer » Logged

 peli:n tuottaja
Warma
Newbie
*
Posts: 9« Reply #3 on: 19 October, 2008, 15:16:03 »

Piti itsekin linkata video, mutta mixer ehti ensin. Smiley

Kannattaa muuten klikata "watch in high quality"-linkkiä siitä oikeelta alhaalta, jos haluaa saada selvää yksiköistä.
« Last Edit: 03 March, 2010, 23:18:43 by mixer » Logged
mixer
Mikko Vedru
Administrator
Full Member
*****
Posts: 116WWW
« Reply #4 on: 20 October, 2008, 10:26:51 »

Päätettiin julkaista youtubessa myös Suomen kampanjan aloitusvideo:
http://www.youtube.com/watch?v=iHDNQEXtk1E

Kannattaa klikata "watch in high quality"-linkkiä ja katsoa video koko näytöltä (seuraava nappi äänenvoimakkuus-napin oikealla puolella)!

Edit: Samaa videota näköjään käytettiin Iltasanomien tekemässä jutussa ( http://www.iltasanomat.fi/videot/viihde/1603544 ). Eli he yhdistivät Suomen kampanjan aloitusvideon, oikean pelikuvan ja taustana myös kommentoivat itse peliä. Kannattaa katsoa (koko näytöltä, tietenkin)!
« Last Edit: 03 March, 2010, 23:18:38 by mixer » Logged

 peli:n tuottaja
Nabixy
Newbie
*
Posts: 2


« Reply #5 on: 21 October, 2008, 21:55:35 »

Noniin, johan alkoi lyyti kirjoittaa. Uusi videomatsku valotti hommaa jo tosi paljon, audiovisuaalisella puolella sekä yleisesti vähän jo pelituntumaakin. Nyt kun näitä videoita on YouTubessakin niin eihän se ainoastaan minua hyödytä mahdollisena ostajana, vaan myös esittelee ja kertoo muillekin tästä kyseisestä pelistä. Samalla yleinen tunnettavuus nousee paljolti muuallakin kuin Suomessa ja Venäjällä.

Ihan kelpo artikkeleita ja juttuja on myös muualla päin nettiä tässä lähimain tullut lueskeltua ja eiköhän näillä eväillä jo minut ostajana ole vakuutettu Smiley Vaikka mainonta ja hypetys on nykyään leimautunut täyteen negatiivisia piirteitä, ei sitä silti kannata kokonaan välttää, sillä mielestäni tämäkin peli ansaitsisi vielä paljon enemmän krediittiä mediassa ja isommissakin peliympyröissä. Itse ajattelin ainakin kantaa korteni kekoon luonnollisesti infoamalla pelistä tutuilleni ja lisäksi lisätä linkin talvisota.netiin kotisivuilleni.

Djep..Keep up da good work! Smiley
« Last Edit: 03 March, 2010, 23:18:33 by mixer » Logged
mixer
Mikko Vedru
Administrator
Full Member
*****
Posts: 116WWW
« Reply #6 on: 01 November, 2008, 17:18:07 »

Noniin, johan alkoi lyyti kirjoittaa. Uusi videomatsku valotti hommaa jo tosi paljon, audiovisuaalisella puolella sekä yleisesti vähän jo pelituntumaakin. Nyt kun näitä videoita on YouTubessakin niin eihän se ainoastaan minua hyödytä mahdollisena ostajana, vaan myös esittelee ja kertoo muillekin tästä kyseisestä pelistä. Samalla yleinen tunnettavuus nousee paljolti muuallakin kuin Suomessa ja Venäjällä.
Tässä on muuten uusi gameplayvideo: http://www.youtube.com/watch?v=XXQbYADqUbU

Quote
Ihan kelpo artikkeleita ja juttuja on myös muualla päin nettiä tässä lähimain tullut lueskeltua ja eiköhän näillä eväillä jo minut ostajana ole vakuutettu Smiley Vaikka mainonta ja hypetys on nykyään leimautunut täyteen negatiivisia piirteitä, ei sitä silti kannata kokonaan välttää, sillä mielestäni tämäkin peli ansaitsisi vielä paljon enemmän krediittiä mediassa ja isommissakin peliympyröissä.
Hypetystä ei ollut monien eri syiden takia (resurssien puute tulee nyt ensimmäisenä mieleen), mutta "emme halunneet hypetystä" ei ollut yksi niistä. Smiley

Quote
Itse ajattelin ainakin kantaa korteni kekoon luonnollisesti infoamalla pelistä tutuilleni ja lisäksi lisätä linkin talvisota.netiin kotisivuilleni.
Kiitos! Olisi tosi hieno juttu jos kaikki tekisivät tällä tavalla! Tämähän oli juuri se keino, jonka etukäteen toivoimme vievän tiedon hyvästä pelistä eteenpäin (koska mainontaan ei valitettavasti ole rahaa eikä muitakaan resursseja).

Quote
Djep..Keep up da good work! Smiley
Vill du! Wink
« Last Edit: 03 March, 2010, 23:18:29 by mixer » Logged

 peli:n tuottaja
Talvisota: Icy Hell pelin yhteisön keskustelupalsta (game forum)
   

 Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  


Related Topics
Subject Started by Replies Views Last post
Pienet kysymykset pelistä - ketju « 1 2 3 4 »
Yleinen pelikeskustelu
franky 55 26121 Last post 10 May, 2010, 12:18:12
by mixer
Kirjoitus pelistä (Reserviläinen lehti)
Yleinen pelikeskustelu
Viäpel 1 3718 Last post 26 December, 2008, 17:11:39
by mixer
Onko alkuperäiseen blitziin ja niihin lisäosiin jotain hyviä moodeja jotka...
Yleinen pelikeskustelu
jormapena 3 2620 Last post 11 January, 2009, 21:39:14
by Steelwedge
evasion-number
evasion-number
evasion-number
evasion-number