Talvisota: Icy Hell pelin yhteisön keskustelupalsta (game forum)
18 January, 2018, 23:46:09 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Tervetuloa keskustelupalstalle!
 
   Home   Help Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 ... 10
 21 
 on: 25 February, 2011, 19:03:39 
Started by juzkaz - Last post by LordGamer
Sekava tehtävä jos totta puhutaan. Itselläni on nyt sellainen ongelma nyt kun on kolme tehtävää päällä.
1. Murtautuminen linjan läpi ulos (Lähetin pataljoonan miehiä juoksemaan tien päähän hyökkäystauon aikana mutta tehtävä ei suoriudu Undecided )
2. Piisaari Island (Mitä tässä pitää oikein tehdä? Olen lukenut pari kertaa ja silti funtsin mitä oikein pitäisi tehdä. Pitääkö joukot vetää sinne piisaarelle? En haluaisi kokeilla sillä silloin riskeeraan mahdollisuuteni selviytyä ollenkaan sillä Piisaari on vaikeasti puolustettavissa.)
3. Piisaaren puolustaminen (Riittääkö jos pidän vain linjat yllä ja torjun mahdollisimman monta vihollisaaltoa?)

Btw. Kaikki tiet jotka johtavat ulos päämajastani ovat täynnä tankinromua ja se haittaa hieman sillä ajattelin jossain vaiheessa kokeilla sitä vastahyökkäystä vihollisleiriin muutamalla pataljoonalla miehiä ja kahdella komsomletilla jotaka seisovat varikolla kuluttamassa aikaa. (Linjat ovat lähestulkoon täynnä ja kunnossa)

Auttakaas vähän kun alkaa tulla sellainen fiilis että koko loppuikä menee tähän yhden linjan puolustamiseen vai pitääkö ne joukot OIKEASTI vetäistä sinne piisaaren puoleen hylkäämällä kaikki strategiset kohdat ja juoksuhaudat? 

 22 
 on: 05 February, 2011, 13:33:06 
Started by Zipuli - Last post by juGGa
Saiskohan tähän mitenkään laitettua omia ääniä näiden alkuperäisten tilalle? Olis mukava kokeilla.

 23 
 on: 08 January, 2011, 13:45:26 
Started by Sampsa - Last post by mattuome
Hei!

Ongelmia Taipaleessa. Kertokaapa viisaammat mitenkä kentässä pääsisi eteenpäin. Tilanne seuraavanlainen: Joen oikealla puolella (en käytä selvyyden vuoksi ilmansuuntia) saan torjuttua venäläisten ensimmäisen hyökkäyksen ja vihollinen vetää joukot takaisin. Tämän jälkeen tulee lappu jossa (huonolla englannintaidollani tulkittuna neuvotaan vetäytymään sillan toiselle puolelle. Jos vetäydyn, häviän. Jos jatkan taistelua, häviän (liian vähän miehiä). Mitä minun tulee tehdä? Olen päätellyt, että minun on vain keksittävä parempi strategia puolustaa joen oikeanpuoleista kylää. Motivaatio olisi kuitenkin parempi jos olisin varma, että näin täytyy tehdä. Sillan ylittäminen tulee ilmeisesti myöhemmin?

Toinen kysymys sotilaiden käyttämisestä. Onko olemassa komentoa jolla sotilaan saa heittämään kasapanoksen? Vai tapahtuuko se automaattisesti tankin ollessa riittävän lähellä? Tankit kun puskee väkisin läpi pst tykkien puutteessa.

Kiitos vastauksista ja ennenkaikkea mielenkiintoisesta (joskin vaikeasta ) pelistä!

 24 
 on: 27 December, 2010, 01:06:58 
Started by Zipuli - Last post by mixer
Melko halvalla / ilmaiseksi olisi varmasti saanut dubbaamaan ääninäyttelijöitä opinnäytetyön tms. merkeissä lähimmästä viestinnänalan, teatterin tms. koulusta. Googlella ja foorumeilla huutelemalla ei välttämättä, mutta lähimmistä kouluista kyselemällä olisitte varmasti saaneet lähes ammattimaista apua.

Niin sitä luulis. Teoreettisesti. Muttei se käytännössä niin mennyt. Valitettavasti. Sad


Quote
Jos yksi henkilö lataa patchin
Miten niin? Kyllähän sen on ladannut ainakin yhdeksän ihmistä. Monet ovat muuten sanoneet, että äänet ovat huonot, mutta että niihin tottuu vähitellen ja ajan kanssa alkaa saamaan jopa jonkinlaista tyydytystä. Siinä on ehkä se tärkeämpi syy, minkä takia patchi ei ole mikään huippusuosittu.


Quote
Ostin pelin tukeakseni kotimaista
Kiitos tästä!

 25 
 on: 26 December, 2010, 15:13:52 
Started by Zipuli - Last post by Aggressio
Melko halvalla / ilmaiseksi olisi varmasti saanut dubbaamaan ääninäyttelijöitä opinnäytetyön tms. merkeissä lähimmästä viestinnänalan, teatterin tms. koulusta. Googlella ja foorumeilla huutelemalla ei välttämättä, mutta lähimmistä kouluista kyselemällä olisitte varmasti saaneet lähes ammattimaista apua.

Ostin pelin tukeakseni kotimaista, ja meinasin kyllä tippua tuolilta kun äänet kajahtivat kaiuttimista. Sen lisäksi että peli graafisesti näyttää reväistyn jostain 90-luvulta oli äänimaailma kyllä melkoista...olisi ollut melkein parempi julkaista ilman ääniä kuin näiden kanssa...sekä musiikki että ääninäyttely ovat hieman ..heikot Tongue

Jos yksi henkilö lataa patchin, niin saattaa kertoa surullista tarinaa pelaajamääristä tai siitä että jaksaako tutoriaalia pidemmälle edes pelata saatikka ruveta patcheilla korjaamaan tilannetta....

Jospa vielä tarjoaisitte projektityötä erinäisille opinahjoille, niin varmasti löytyis innokkaita dubbaajia, äänitysvälineitä ja tuottajia.

 26 
 on: 10 December, 2010, 11:32:50 
Started by Jarix - Last post by lauri törni
Kannattaa jättää.

 27 
 on: 10 December, 2010, 11:24:35 
Started by lauri törni - Last post by lauri törni
Sain toimimaan kun latasin uudelleen tosin oli hieman vaikeeta kun ei kone meinannu antaa ladata sitä.

 28 
 on: 10 December, 2010, 10:42:00 
Started by lauri törni - Last post by lauri törni
mun kone on windows xp.

 29 
 on: 09 December, 2010, 16:32:48 
Started by lauri törni - Last post by mixer
Vaikea sanoa, kun et ole kertonut mitään tietoja koneestasi tai tilanteesta...

En valitettavasti osaa kertoa, mikä asia koneessasi aiheuttaa tätä. Ehkä peli kannattaa asentaa uudestaan, ehkä kyse on DirectX tai videoajureiden ongelma, ehkä kyse on käyttöjärjestelmän virheestä, ehkä ongelma johtuu jostain fyysisestä laitteisto-ongelmasta. En osaa sanoa.

Kannattaa googlettaa sanoilla "runtime error blitzkrieg game". Talvisota kun käyttää Blitzkrieg pelin moottoria.
Sieltä löytyy esim. tälläinen keskustelu, jota voi käyttää tilanteen korjaamiseksi:
http://forums.cdvusa.com/showthread.php?t=20723

 30 
 on: 08 December, 2010, 22:25:24 
Started by Zipuli - Last post by lauri törni
Minua ei enää haittaa äänet kyllä ne pari viikkoa ärsytti mutta totuin niihen.

Pages: 1 2 [3] 4 5 6 ... 10
evasion-number
evasion-number
evasion-number
evasion-number